Verzekering voor reisbijstand

Met een polis voor reisbijstand vertrekt u met een gerust hart naar het buitenland. Er zijn verschillende opties binnen de reisbijstandsverzekeringen:

Heel het jaar door verzekerd

Een reisverzekering voor het volledige jaar garandeert uw gemoedsrust. Of u nu op citytrip, zakenreis, skivakantie of zonvakantie gaat: u krijgt tijdens elk verblijf in het buitenland gegarandeerd uitgebreide medische hulp indien nodig.

Dit soort reisverzekering biedt nog enkele extra opties: ze kan worden gecombineerd met een annulatieverzekering of met bijstand aan uw voertuig in België en het buitenland.

Reisbijstand voor één reis

U kan ook een tijdelijke bijstandsverzekering afsluiten voor de periode van uw verblijf in het buitenland. Zo geniet u tijdens uw vakantie van volledige medische bijstand. Hieraan kan u volgende opties toevoegen:

  • Pechverhelping aan uw voertuig
  • Verzekering van uw bagage
  • Annulatieverzekering

Het tarief voor deze tijdelijke reisbijstand wordt berekend op basis van volgende factoren:

  • Uw bestemming
  • De exacte duur van uw verblijf (van 1 tot 45 dagen)

Pechbijstand

U kan tevens kiezen voor een verzekering voor pechbijstand, waarbij u beschermd bent bij verplaatsingen met de auto. Er zijn formules met of zonder vervangwagen. U kan tevens kiezen of de dekking enkel binnen België geldt of ook in het buitenland.

WDR is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Wij gaan uit van uw persoonlijke situatie om uit te zoeken welke verzekeraar de beste oplossing biedt voor u. Zo bent u zeker dat u correct verzekerd bent tegen goede voorwaarden.