Over ons

Wie zijn wij ?

Onze kantorengroep WDR bestaat bijna 50 jaar. En dat zal u geweten hebben. Wij zijn onafhankelijke verzekeringsmakelaars met een doorgedreven specialisatie in verzekeringen. Wij hebben er bewust voor gekozen om, behoudens Hypothecaire leningen, geen bankdiensten aan onze klanten te verlenen, maar ons te focussen op dat waar we echt goed in zijn: onafhankelijk professioneel verzekeringsadvies gekoppeld aan een persoonlijke dienstverlening. Hierdoor maken we het verschil met anderen.

Wij beschikken over kantoren in Aalst, Drogenbos en Wilrijk,  maar wij werken overal met dezelfde missie: “de beste partner in verzekeringen zijn voor onze klanten”.

Ons Team


Onze grote betrokkenheid, snelheid, flexibiliteit en onze know-how vormen de basis van onze punctuele dienstverlening. Onze vennoten verzorgen persoonlijk de commerciële contacten van zelfstandigen en bedrijfsklanten, wat leidt tot een veel grotere betrokkenheid en directe beslissingen. Intern heeft elke klant één beheerder, die het volledig dossier opvolgt en de behoeften van de klant door en door kent.

Door de persoonlijke en directe service, de zeer grote marktkennis en de klantbetrokkenheid mogen we heel wat Belgische bedrijven tot onze klanten tellen.

Langetermijn – relatie

Wij adviseren u altijd op basis van een langetermijnhorizon. Wij zoeken met u naar een oplossing voor meer zekerheid en gemoedrust, want verzekeringen maakt een zeer belangrijk deel uit van uw vermogensbescherming.

Wij kijken jaarlijks uw verzekeringen na, doen een marktanalyse,  controleren of deze polissen nog van toepassing zijn voor uw situatie,  zorgen voor een overzicht van uw verzekeringen en een permanente en accurate opvolging.

Wat kunt u nog van ons verwachten ?

 • Verzekeringsstudie en analyse: opvolging + schade
 • Verscheidene specialisten in pensioen en groepsverzekeringen alsook in alle andere verzekeringen.
 • Juridisch advies
 • Bijstand bij elk schadegeval met aanwezigheid op elke expertise

Eerst luisteren, dan adviseren !

Alles begint met een open gesprek, niet met een verkoopspraatje. Wij werken aan een vertrouwensrelatie op lange termijn, waarbij u zich goed voelt.

Meer dan 5000 particuliere klanten en ondernemingen vertrouwen hun verzekeringen aan ons toe, waarbij ons enthousiast team hen dagelijks bijstaat met hun professionele kennis en hun persoonlijk engagement.

Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke en proactieve begeleiding, zowel privé als professioneel.

Contacteer ons nog vandaag voor meer info.

Onze kernwaarden

Trouw aan onze klanten en aan onszelf: uw partner, uw zekerheid

 • Passie: Onze passie bestaat erin elke dag weer met enthousiasme te zoeken naar de beste oplossingen voor U.
 • Advies: Objectief en professioneel advies is prioritair in onze relatie naar u toe.
 • Respect voor klant en medemens, hier staat een team voor u klaar met een positieve uitstraling.
 • Toekomstgericht: Als geen ander kennen wij uw behoeften en bekommernissen naar de toekomst toe. Als we u adviseren, houden we steeds rekening met uw belang op lange termijn.
 • Nabijheid: Wij staan dicht bij onze klanten, waardoor we een persoonlijke dienstverlening kunnen garanderen.
 • Ervaring: Wij werken met integere mensen met een grote know-how en ervaring in de verzekeringswereld
 • Relatie: Wij kunnen u een écht persoonlijke aanpak verzekeren. Wij zijn maar een telefoontje verwijderd van u.