Groeps- en hospitalisatieverzekering

Als werkgever weet u hoe moeilijk het kan zijn om sterke profielen aan te trekken. Groeps- en hospitalisatieverzekeringen zijn populaire extralegale voordelen die werknemers over de streep kunnen trekken om voor u als werkgever te kiezen.

Hospitalisatieverzekering voor werknemers

Een hospitalisatieverzekering is een mooi extralegaal voordeel voor uw werknemers. Ze beschermen uw personeel tegen hoge onverwachte kosten in geval van een ziekenhuisopname.

Ook voor u als werkgever biedt zo’n hospitalisatieverzekering een interessant voordeel: de premies zijn vrijgesteld van RSZ-bijdragen. Het gaat om een sociaal voordeel dat vrij is van belastingen.

Er zijn verscheidene formules mogelijk binnen hospitalisatieverzekeringen en bij verschillende maatschappijen. Zowel de premies als de dekking kunnen onderling sterk verschillen. WDR Verzekeringen helpt u hospitalisatiepolissen te vergelijken en de juiste formule te kiezen.

Offerte voor hospitalisatieverzekering aanvragen

Groepsverzekering

Met een groepsverzekering geeft u uw werknemers een mooie aanvulling op hun wettelijk pensioen. Het Belgisch pensioenstelsel biedt immers geen zekerheid voor een zorgeloze oude dag. Extralegale pensioenplannen winnen dan ook meer en meer aan belang in de verloning.

WDR Verzekeringen begeleidt u bij de implementatie van uw groepsverzekering in uw bedrijf. Wij bieden onder meer volgende mogelijkheden:

  • Groepsverzekeringen met waarborgen voor werknemers
  • Pensioenplannen voor éénmansbedrijven
  • Individuele pensioentoezeggingen (IPT) voor grote ondernemingen
  • Bonusplannen en
  • Bedrijfsleidersverzekering (begunstigde van de onderneming ter dekking van een lening van het bedrijf)

Maar dat is nog niet alles. Ook inzake de sociale, juridische, financiële, fiscale en administratieve aspecten van onze Employee Benefits bieden we adequate oplossingen.

Ten slotte geven we ook bijstand bij het invoeren, opvolgen, doorlichten, omvormen, integreren of harmoniseren van aanvullende plannen. Bij herstructureringen begeleiden we u bij de communicatie in deze complexe materie. Dit gebeurt onder meer via infosessies voor uw personeel en regelmatige nieuwsbrieven gericht aan uw medewerkers.

Een groepsverzekering biedt voor u als werkgever een fiscaal voordeel: de premies kunnen integraal afgetrokken worden van de bedrijfswinst.