Beleggingen zelfstandigen

Uw geld laten renderen? Dan denkt u best aan een goede belegging. De juiste keuzes maken, heeft een grote invloed op uw financiële toekomst. Wil u zelf niet actief met uw beleggingen bezig zijn? Dan helpt WDR u de juiste beslissingen te nemen, zodat u op beide oren kunt slapen.

 Financiële expertise

Bij WDR beschikken we over de financiële expertise om u te begeleiden. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, waardoor we het rendement van verschillende formules voor u kunnen vergelijken.

Beleggingsmogelijkheden voor zelfstandigen

Als onafhankelijk makelaar adviseren wij u graag over de optimale spaar- en beleggingsformules. Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden. Enkele

Tak 21

Tak 21 is een spaarproduct in de vorm van een levensverzekering. Dit soort verzekering biedt u zekerheid over het rendement van uw spaargeld: door het gewaarborgd rendement weet u op voorhand wat het u zal opleveren. Er bestaat een optie om een overlijdensdekking te voorzien, die uw nabestaanden financiële steun bieden indien u overlijdt.

Tak 23

Bij een tak 23-levensverzekering is het verwachte rendement hoger dan bij tak 21, omdat ze meer risicovolle beleggingsproducten inhouden. Het verschil met tak 21 is dat deze beleggingen geen garantie bieden.

Tak 26

Ook tak 26-producten zijn levensverzekeringsproducten. Voor een vennootschap zijn ze een interessante belegging omdat er geen premietaks op geheven wordt. Ze bieden een gewaarborgd rendement en eventuele winstdeelname.

Daarnaast zijn er nog tal van andere opties om te beleggen als zelfstandige.

Onafhankelijk advies

Geraakt u er niet uit welke belegging de meest rendabele is voor u? Dan kan u rekenen op het onafhankelijk advies van WDR verzekeringen. Wij vergelijken voor u de verschillende mogelijkheden, en adviseren u over gepaste oplossingen voor u.

Wij volgend de ontwikkelingen in de beleggingswereld op de voet. Uw geld is dan ook in veilige handen bij WDR.