Verzekering alle risico’s informatica

In de meeste bedrijven zijn computers, servers, telefoons, printers dergelijke cruciaal voor een goede werking. Tegelijk zijn ze kwetsbaar en staan ze bloot aan tal van risico’s. Ze lopen gemakkelijker schade op dan de rest van je inboedel. Denk maar aan een kop koffie die omgestoten wordt over een laptop.

Een verzekering alle risico’s informatica biedt u een volledige waarborg op het vlak van uw informatica, met inbegrip van de bescherming van uw computer, andere hardware en toebehoren.

 Uitgebreide dekking

Alle kosten die onontbeerlijk zijn om uw toestellen weer operationeel te krijgen, worden vergoed. Bij onherstelbare schade is een schadevergoeding van de verzekeraar mogelijk. Voor defecte informaticatoestellen is die meestal gelijk aan de nieuwvervangingswaarde van dat toestel op de dag van het schadegeval.

 Waarborgen voor dataverlies

Niet alleen de hardware van uw computer wordt door deze polis beschermd, ook uw software en databases zijn beschermd. Alle extra kosten om de software en de data van informaticadragers weer samen te stellen, worden gedekt.

 Polissen vergelijken

Als onafhankelijk makelaar is WDR Verzekeringen de ideale partij om polissen van verschillende maatschappijen voor u te vergelijken. Zo krijgt u de garantie dat u verzekerd bent op maat van uw bedrijf en werknemers.