Bereken uw premie

HTML tutorial

 

Bij sommige verzekeraars kan u op voorhand berekenen hoeveel uw premie voor een bepaalde verzekering zou bedragen. Bekijk hieronder de opties:

REIS- EN PECHBIJSTAND EUROP ASSISTANCE

Een reisbijstandsverzekering van Europ Assistance dekt u in wanneer u in het buitenland verblijft. U kan kiezen voor bijstand met of zonder annulatieverzekering. Een andere optie is een verzekering voor pechbijstand, die u beschermt bij verplaatsingen met de auto. U kan kiezen tussen een formule met of zonder vervangwagen, en tussen een verzekering binnen België en een met het buitenland inbegrepen. Er zijn verschillende mogelijkheden:

UITVAARTVERZEKERING DELA

Een uitvaartverzekering bij DELA bespaart uw nabestaanden bijkomende kosten en zorgen indien u zou overlijden. Met een kleine maandelijkse premie voorziet u een bedrag waarmee ze de kosten van uw uitvaart kunnen betalen. Naast deze kostendekking kunnen ze ook rekenen op hulp en praktisch advies. Al vanaf de eerste maand bent u verzekerd voor het volledige bedrag.

Hoeveel de maandelijkse bijdrage voor u bedraagt, kan u hier berekenen:

Bereken uw premie voor uitvaartzorg

TANDZORGVERZEKERING DKV

DKV is de grootste naam in de markt van de gezondheidsverzekeringen, zowel bij bedrijven als particulieren. DKV Smile is een nieuwe tandzorgverzekering met aantrekkelijke premies, die tot 1500 euro per jaar terugbetaalt voor tandzorg. U kan online aan de hand van uw geboortedatum berekenen hoeveel de maandelijkse premie voor u zou bedragen.

Bereken premie DKV Smile